Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I diktens värld

 

 

Hon kom långväga ifrån 

som från en annan tid

så skilda var våra vägar.

 

Det var inte mig

som drog henne till mina

nordliga breddgrader.

 

Ändå fann hon mig

eller jag henne.

För i diktens värld

kan allt hända

och det hände.

 

I ord

och alla meningar

i versmått och rim.

 

Fann vi varandras poesi

ord som sammanflätade 

våra liv.

 

Nu finns hon 

där hon är 

och jag 

där jag är.

 

I samma land

men ändå på avstånd

från varandra.

 

Vänskap är den kärlek 

som överlever

avstånd och meningsskiljaktigheter.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-21 20:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet, ja i diktens värld är allt möjligt.
2014-04-22

  Rise Little One
Allt möjligt kan hända i diktens värld...
2014-04-22

  Lena Själsöga Keijser
oändligt vacker
andas meningen
2014-04-21

  Angela Bohlin VIP
"Vänskap är den kärlek

som överlever

avstånd och meningsskiljaktigheter"

... vackert...
2014-04-21

  Chawa VIP
Så sant.. I diktens värld kan äkta vänskap uppstå! Fint diktat!
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP