Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dolda mörker






I dolda mörker
Gömmer sig fasor
Ingen kan se
Med öppna ögon

Om du sluter dom långsamt
Träder dess skepnader fram
Ur skuggorna
Smeker dig

I melodislingor dansar mörkret
En vals för skönheten
Den som bleknar
Försvinner i vemod

Och du står kvar
Undrande




Fri vers av Tess74
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-21 21:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit med stor känsla!
2014-04-23

  Hans Christian
"I melodislingor dansar mörkret
En vals för skönheten
Den som bleknar
Försvinner i vemod "

Skriva kan du verkligen, älskar denna dikt.
2014-04-22

    Lars Gullberg
Va fint du skriver T.

du utvecklas

Gillar ditt språk.

dom här raderna e ett mästerverk...

"I melodislingor dansar mörkret
en vals för skönheten
Den som bleknar
Försvinner i vemod

Fantastico, exelente, maqgnifico

Amore
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74