Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poetsurfa



detta du

detta eviga du

spegelbilden




Prosa (Kortnovell) av axveronika
Läst 337 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-21 21:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Effektfullt slutord.
2014-05-19

  Lehva VIP
Underfundigt. Snyggt:-)
2014-05-10

  Hans Christian
Mycket träffande sparsmakad dikt.
Tyvärr så förändras den i min ålder dramatiskt :o(
2014-04-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
välsmort
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika