Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek?

varför just nu?
flera år har vi träffats
dag efter dag
månad efter månad
så varför ska jag bli kär just nu?


ska jag våga?
ska jag fråga?

väntar nog till dansen...
eller kanske avslutningen...
eller...aldrig...




Fri vers av Fairy
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-03-25 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy