Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att du älskar

Döden är för alla, kommer med stora kliv, med sin vän sorgen i släptåg
Oavsett vilken tro man har, oavsett vilket djur man är kommer döden och sorgen till en var

Oavsett om man tro att allt bara tar slut
Oavsett om man tro på ett paradis
Oavsett om man tror på födas på nytt
Oavsett om man tror på en resa över Styx
Oavsett hur många ben man har
Kommer man någon gång känna sorgen, kommer man någon gång få sitt eget slut

Försök att älska livet medans det går
Försök att le åt alla, speciellt åt dem du håller kär
Le och älska oavsett människa eller djur

Säg att du älskar när du kan
Så du slipper ligga på din dödsbädd och ånga att du inte sa
"jag älskar dig"




Fri vers av byggpoeten
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-22 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten