Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en känsla från under

En stark pulserande
Skakande hela världsrymden
Som ett vrålande vattenfall
Över sköra liljor

En känsla av överväldighet
I storm uppfylls du




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 128 gånger
Publicerad 2014-04-23 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd