Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsfärger över vägen

Människor i vila
Luften glider förtrollande
En stilla tanke flyger
Underlägsen svag
Vårdar hjälper
Blir lämnad nedtrampad övergiven
Ett minne av det dåliga förflutna
Finns till ändå
Finns är existerar är där


Återvänder återfaller
Kärleksfullt strålar vibrationerna
Väntar är finns till här
Inspirationen flödar stormar
En vision för framtiden
Våldsamt kastar oron
Kampen fortsätter i oändlighet
Oövervinnerlig
Jag känner kärlek
Långsamt växer styrkan
Omåttliga proportioner
Stort magnetfält läser av allt
Spräcker alla gränser




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-07 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd