Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fattas mig

Älskad av många men hatad av fler.
Många kommer gråta krokodiltårar och berätta hur väl dom kände mig.
Men egentligen är det ingen som vet om att den innersta kärnan döljer en liten lyckoplats. Så väl inkapslad och skyddad att den inte syns o aldrig någonsin mer kommer att få ont. Den frihet som kommer.. Det ensamma tomma oförståendet. Vad det ändå skall saknas av mig.




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-25 23:22



Bookmark and Share


  mickech
Nagon lommer nog och b;rjar riva den mur du byggt upp.
2014-06-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinnans ljus, där i lyckoplatsen
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd