Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trotssyndrom till trots



Jag kan inte lyda
Jag vägrar att lyda
Ändå vill jag bli ledd
Ändå vill jag bli tvingad

Det går inte 
Är ord som är den värsta trigger 
Får mig bara att vilja mera
Ingen kan förstå som inte har problemet

Du får inte
Är likadana ord…trigger
Kan knappt förmå mig själv att låta bli
Kämpar på ren vilja att acceptera det

Det är Förbjudet 
Tvingar mig att bli tvungen
Agerar med besatthet o galenskap
Vansinnet bryter totalt lös o spärrarna släpper

Trotssyndrom till trots 
Så lyckas jag tvinga mig in i normen
När allmänheten tittar så ler jag
Att vara ögontjänare har jag av naturen tagit till som försvar

Hur många är som jag
Nog må jag vara unik men är vi inte det lite alla



Jag behöver ngn som sliter tag i mig
Rent fysiskt leder mig m våld
Håller mig fast i ett smärtsamt grepp
För att ruska om min hjärna o få mig att lyda




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 195 gånger
Publicerad 2015-09-11 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd