Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så nu är den komplett ??


Jag flög, jag gick sönder, jag föll


Från Himlen

Med tyngda nedsmutsade vingar föll jag.
En söndertrasad av våldsam motgång. Till jorden för att vandra m alla andra fallna änglar o förtappade förvirrade själar....på vansinniga uppdrag av universum.
Till livet tar slut.

Fanns o finns....
För att lämna en liten gnutta hopp.
För att lämna Kärlek
För att åter bli en klarvit Hel ängel.
I Himlen




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-27 01:14



Bookmark and Share


  Miss Zorba Trasselsudd
Och kan ju inte låta bli att ändra i texten...men nu borde den vara komplett...
2015-02-28

  Miss Zorba Trasselsudd
Ja min rygg
2015-02-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
är det din tatuering? mycket snyggt, samt även bra ordsättning till den

oavsett solkade vingar så varandes ni gudinnor vandrandes på denna jord, så ack bör ni behandlas
2015-02-27

    ej medlem längre
smuts
och
vingar,
+
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd