Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten stjärnstråle stänker sköna glitterflingor ifrån månen.

Vackert silverljus singlar ner till marken.
Änglar faller från himlen för att bestiga jorden.
En gloria omfamnar världen.
Ifrån himlen och månen dalar små mjuka pärlor i vackert sken.








Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 256 gånger
Publicerad 2015-09-07 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd