Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdikt


välkommen tillbaka vår
för jag saknade dig ett tag

det var som att mitt skinn dog
mina höfter vägrade svänga om

att det jag såg var suddigt
i spegeln ett spöke

dimma i hjärnan som efter en drog
inga gränser eller tydliga linjer


nu kom vi med återvunnen styrka
från tider i soffdammet

under mysfilten framför tv:n
stum och orkeslös

nu lever vi upp igen
bordar nya beslut

tar stegen bort ifrån något gammalt
och går emot något nytt







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 726 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-04-24 08:52



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ljus framåtanda i din sköna dikt!
2014-04-29

  Maria Sundelin VIP
Hoppfullt
2014-04-24

  axveronika
Vilken energi!
2014-04-24

  Maiah VIP
Härlig vårdikt som berättar om den starka energi som återvänder
2014-04-24

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-04-24

    ADI Nehlin
härligt är det, fint skrivet
2014-04-24

  Hanna Mari Wallin
intressant skrivet. Bra
2014-04-24

    ej medlem längre
Ja ,Lena så är det.Bra skriftat!
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP