Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gör ont att se så många fly det som är bra för dem i deras liv ... ... Att tvingas se på när de förstör de positiva ögonblicken och upplevelserna för sig själva för att inte behöva bli besvikna ...


När du går din väg ...

... utan att se dig om
beror det inte på
att du är feg
och inte bryr dig om ...

Nej, det är 
för att du tycker för mycket om
och är rädd för att 
om du stannar
i allt det som så
vackert var ...

... kommer något
att förstöra det du har
och du blir själv 
lämnad ensam kvar ...

Så när du går din väg
utan att se dig om
innan det ens finns några tecken
på att den du älskar
ska lämna dig
för att låta någon annan
ta din plats för att börja om ...

... så gör du det
för att slippa bli besviken
och lämnad ensam kvar
i en verklighet 
som ej längre är
och även om den en gång var
så kan den just därför 
för dig ej förbli ...

... en trygghet 
över tid ...

Tänker lite som så
när jag känner med dig
att förbannade vare de
som fått dig att preventivt
leva ditt liv så ...

Hoppas den som 
verkligen är ämnad för dig
kommer in i ditt liv
och når ända in
så att den lyckas beröra
det allra väsentligaste inom dig ...

... på ett sådant sätt och vis
att du äntligen vågar stanna kvar
och får uppleva den äkta kärleken
som är och med tiden blir
än mer så där alldeles underbar ...

... även över tid
nog för att du
äntligen ska kunna känna
att du funnit sinnesfrid ...

Allt du behöver
är tillräckligt med tid ...

... tid som är det enda
du faktiskt har
utöver dig själv ...

Men om du ej
visar dig 
den du verkligen är
för den du möter
som du känner att du har kär ...

... så kommer du inte någonsin
få uppleva allt det där ...

... som hör kärleken till
och som kärleken i sig innebär ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 649 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-04-24 11:28



Bookmark and Share


  Yeppis
Stor insikt,Bra skriven
2014-04-25

  Nolltillhundra
Mycket kloka ord!
2014-04-24

  ia VIP
så sant, känner smärtan och frustrationen...
"bättre att glömma innan det är försent att gå"
Det är nog många som känner igen sig, sårade och trasiga hjärtan.
2014-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin tänkvärd text!
2014-04-24

  Dito VIP
ja det låter sant,jag får en längtan här:)
2014-04-24

    Music mind VIP
Ack så svårt det är innan man vågar.
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP