Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrast av änglar

Det sägs att det regnade dagen du föddes,
men det var gud som grät när han förlorade
en av sina vackraste änglar

Att änglarna gråter när de ser att människor lider
Varenda själ på jorden borde få del av dessa måltider

Vattnet vederkvicker vår törst och bringar vår själ ro
Den ingjuter en kärlek över den himmelska bron

Kärleken är det största , låt den komma till allas hjärtan
Vi vet att det är många som har den besvärliga smärtan
Men låt oss tro på att en annan värld kan bli sann
Att vi behandlar alla lika och
vi är öppna mot varann

En del av mej..

(Axplock ur min blogg )

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 676 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-04-24 21:14



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
underbart vackert skrivet.

själ och hjärta i raderna dina!
2015-11-20

  aol
så vacker
2014-05-12

    ej medlem längre
Vackrast av änglar, ljuvligt vacker!
2014-05-03

  Kim VIP
Ja skönhet kan vara vila för ögonen men själen inuti är det vackraste!
2014-04-30

    ej medlem längre
Så fint skrivet..
2014-04-28

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-04-27

  Ninananonia VIP
Vacker
2014-04-27

  Stjärnöga
Så kärleksvarmt
och vacker
din poesi..

Jag gråter
med änglarna..

Ja tänk om..
du underbara
nya värld.. <3 :)
2014-04-26

  Lena Själsöga Keijser
så vackert andas ditt hjärta

dessa
helandeord
2014-04-26

  Linda CH VIP
Vacker, varm text!
2014-04-26

    det var en gång
Wow, den inledningen kan vara det smartaste och vackraste jag läst!
2014-04-25

  Rozsi.kovacs

Men vilka ljuvliga betryggande rader
med hoppets stjärna som blinkar
Vackert Yeppis
2014-04-25

  Kajsa Karin VIP
Vackert! Denna behåller jag.
2014-04-25

  Bo Himmelsbåge
En stark o gripande text om den vackraste av Änglar; Kärlekens budbärare...!
2014-04-24

    ej medlem längre
Så vacker!!
2014-04-24

  aol
verkligen vilken värme och känsla en
unerbar text,
2014-04-24

  louisegirl
Jättefint!
2014-04-24

  Angel of love
Vackert budskap i din text.
2014-04-24

  Lärling
Mycket varma och vackra ord!
2014-04-24

    ej medlem längre
En underbar text!
2014-04-24

  Chawa VIP
Hjärtevärmande ord skrivna med känsla och stor medmänsklighet... Finner mycket vackert budskap i din fina dikt!
2014-04-24

    ej medlem längre
Så bra och så sant,
Att vi behandlar alla lika och
vi är öppna mot varann. Viktigt!!
2014-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Läste med välbehag.
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis