Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonvioler




älskade




du lägger
ögonvioler
vid tröskeln min




du vet

stjälkarna



kan jag ej se brytas




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-24 21:20



Bookmark and Share


  poetryGirl
violer...älskar violer
2014-04-25

  Lars Hedlin
Själa vackert ;)
2014-04-25

    Om
Härligt att med ögonen njuta denna din vackra poesi.
2014-04-25

  Yeppis
Vackert
2014-04-25

  aol
underbart skriftat så fin poesi,
2014-04-24

    Birgersdotter VIP
Underbar denna ögonviol
2014-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser