Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undanflykter


Förödande
undan flyende
känslor

Ständigt
närvarande
känslor

Alltid
samma
känslor

Skärande
kärleksfyllda
känslor




Fri vers av Mats L.
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-03-25 17:35



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt känslofullt Mats....
2006-03-29

    NoMi F
Härligt med kärlek och känslor
samma känslor-ständigt
o så fint, det är ju bättre än
annat
Fint skrivet av dig
2006-03-28

  vildvin
Gillar dikten... speciellt orden "undan flyende", de skapar en speciell spänning...
2006-03-27

  Smultris
Visst gör det ont....
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.