Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en mardröm jag hade för måånga år sen...så verklig, så påtaglig o gripande skrämmande. Jag blir rädd än idag


Ljudet av satan

plötsligt är där en trappa
jag går upp för den
och kommer in i en bar
går som i trans tvekande fram till disken
heltäckningsmatta i vinrött
trästolar i mörkt trä, tunga möbler
mörka väggar m odefinierbar färg
hög bardisk m matchande snurrstolar utan rygg
några fönster där solljus anas
men dunkelt hänger obehaget
och skräcken av det främmande ligger tjock som dimma
så kommer han fram till mig där jag står vid bardisken
där jag halvsitter på en stol

han böjer sig fram emot mig
liksom hånler när han närmar sig
viskar i mitt öra
-hör du vilken låt som spelas

ljudet av led zeppelin susar genom luften
and shes byyying a stairway to heaveeeeen
paniken sprider sig i kroppen
djävulen finns i sången, texten, musiken
skräcken som griper mig så plötsligt för nästan mitt hjärta att stanna
stelfrusen sitter jag bara kvar
tänker tanken att fly
ser tveksamt mot trappan
men han är flera drag före mig o bara ler
håller mig kvar utan att ens röra vid mig




Prosa (Kortnovell) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 120 gånger
Publicerad 2014-04-25 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd