Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spoken word.


1976



Du skulle bli roligt
att träffa honom igen.
En gammal vän. - Sedan 71.
Fem år hade gått.

Hon hade köpt nya skor
och en ny klänning.
- Bara för tillfället.



Hon klev av bussen.

- Där stod han.

Han hade på sig gympadojorna
från 71.

- Bara för tillfället.


Dom log mot varandra.

- Som dom brukade göra.

Och leendet hängde kvar
i den kalla luften.




- En höstdag i 1976




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-25 09:38



Bookmark and Share


  axveronika
bra
2014-04-25

  Hans Christian
"Och leendet hängde kvar
I den kalla luften"
Jag var 18 då :o)
2014-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag var 15.
"Rock Follies" visades på tv.
2014-04-25

  Yeppis
Känner igen,väcker en del tankar
Kram
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K