Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spoken word.


Konsten och Vinet




Dom var kära.

- I varandra.


I livet, konsten och vinet.



- Och jäkligt fulla.






- Gud! Vad roligt det var!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-25 09:38



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jösses vad du är kreativ! Ler gott igen.
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K