Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio i två (2014)


Jag skulle hämta dig då
nu går du inte att nå
du fann mina ögon som få
men vem finns att brå..

när kärleken skulle slå
var vi lämnade att gå
en annan stig än den blå
hjärtan är kvar i ett så..




Bunden vers (Rim) av Järnkatten
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-25 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten