Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag boven?

Jag har gjort allt jag kan för att fixa allt
Allt som du hade förstört innan jag kom in i bilden

Jag kryper på knäna, sliter som ett djur
Hur kan jag vara boven?

Jag kan inte sova längre, tänker på alla problem som måste fixas
Jag försöker säga vad jag tycker, vad jag tänker, men det är tydligen fel

Det är tydligen synd om dig, för jag är ett svin
Är det bara för att jag är man? Är det därför det är mitt fel?

Jag tar gladeligen hand om dig, om hela familjen, det har jag gjort i många år, kommer fortsätta med det

Men snälla förklara för mig i vad jag gör fel för dig?
Det är dina misstag jag lagar, det är dina gropar jag fyller igen

Jag gör allt för dig, för våran familj, men det är inte bevis nog på min kärlek?

Jag gör allt för dig, så snälla säg: Hur kan jag vara boven?




Fri vers av byggpoeten
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-25 20:17



Bookmark and Share


    For Luma
åter igen.. känner igen mig i dikten. vad man än gör för den där någon annan, så är det inte tillräckligt?
2014-08-25

  Magica VIP
Berörande.
2014-04-26

  Vid tangenten
Riktigt bra diktat :)
2014-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Riktigt bra.
2014-04-25

  Nolltillhundra
Åh, så så bra!
2014-04-25

    ej medlem längre
hög igenkänningsfaktor i dessa reder
gillade
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten