Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig äger ingen

 

 

Mig äger ingen

 

Ändå tycks alla tycka det

 

För om du inte gör allt det som krävs

runt omkring dig

 

Tappar du värde

 

Och då är du ingen

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-01 07:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Har med åren lärt mig känna igen energitjuvar!Befriande.
2014-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag har inte min identitet i vad jag gör utan i vad jag är.
2014-05-01

  Lars Hedlin
Vet den känslan...Man förväntas vara på et visst sätt och att man ska ställa upp ibland i tid och otid...Du är bra som just du är vännen :) kram
2014-05-01

  Peter Stjerngrim VIP
Du är värd så mycket mer
än du kanske själv tror ...

- Ditt värde sitter inte i det du gör
utan i den du är som människa ...

De som enbart betraktar dig
som någon som är värd någonting
för det du gör och presterar
enligt deras önskemål och krav ...

... De är av intet värde för dig,
enligt den måttstock
som gäller enligt mig ...

Nej, ingen äger dig
om du inte låter dem
få anledning till att så tro ...

- Se till att det du gör
är det som du själv vill göra
och låt bli att försöka uppfylla
andras förväntningar och krav
på vad de vill att du ska göra ...

- Visst kan det bli skrämmande
tomt för en period i ditt liv
men de som blir kvar
och de som du möter och som
tycker om dig för den du är ...

... är de människor
som du behöver i ditt liv
då de även när du själv
känner dig ingenting värd
finns för dig där
och berättar och bekräftar för dig
hur innerligt mycket du för dem är värd ...

... precis så som du är ...
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman