Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner en sådan nattens ängel

 

 

Tack till alla som arbetar i natten

på akuten

på demensboende

 

Eller far runt på larm

för att någon ensamstående 

känner sig ensam

 

Byta skitiga blöjor på vuxna människor

som blivit barn på nytt.

 

Allt för att en regering

vill skryta om sänkta skatter

till de som redan har för mycket

 

Ni alla änglar i natten

som är osjungna hjältar 

 

Ni som inte klagar

på dåliga löner 

eller urusla förhållanden

 

Från oss alla som vet att en dag 

kommer de flesta av oss

att hamna under ert kärleksfulla beskydd.

 

ETT STORT TACK!

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-26 00:52



Bookmark and Share


  Angel of love
Tack <3
2014-04-28

  anits VIP
Håller med dig, dom är beundransvärda
riktiga änglar.
2014-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag håller med! De är beundransvärda!
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP