Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tog mig

Han tog mig

på bordet

mot diskbänken

vid fönstret

i rummet

mot väggen

 

Jag tog honom

i hallen

i köket

i duschen

i skrevet

med tänderna

 

Han kämpar
och kämpar
och hur
det nu var
så fick 
jag orgasm




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 344 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-26 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Beautiful. Dina erotiska texter är vildsint frisinnade och starka.
2014-06-01

    ej medlem längre
Underbar text vännen!
2014-04-28

  Alva Johnsson VIP
Ombyte förnöjer!!!
2014-04-28

    Dan Myrbeck
Oj då! Där ser man!
2014-04-28

    ej medlem längre
Hett är bara förnamnet...... Mmmm
2014-04-27

  Annika Persson
Ni måste ha varit väldigt kära.
2014-04-27

  stig wikman
UNDERBART
CONNIE.


KRAM TILL DEJ.
2014-04-26

    ej medlem längre
Här var det full fart...
2014-04-26

  Lars Hedlin
Lekfullt ;>)
2014-04-26

  Hans Christian
Det var ju bra att du fick det !
*STORLER*
2014-04-26

  Eliza-69
Mm...härligt här ;)
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie