Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika


du pratar om samma problem
som jag har




Fri vers av wehitit
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-26 14:58



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Sparkade i det svarta hjärtat.
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

wehitit