Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naiv som stryk


släpp det

det har gått tre månader och det är 50/50
att han har haft det jävligt göttigt med en annan tjej

och jag går runt och tänker och fantiserar
och tänker och fantiserar
och hoppas ändå litegrann på att han ska bli kär i mig
MEN vem tror jag att jag är

släpp
det
släpp det




Fri vers av wehitit
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-01-05 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wehitit