Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håller om mig


ibland när jag är ledsen
tänker jag att en famn håller om mig
och ibland är det du




Fri vers av wehitit
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-11 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wehitit