Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekräftelse



ge mig bekräftelse
jag har tankar jag inte vill ha
tankar som jag inte blir av med
jag äcklas av mig själv
och av bilden jag ger
av det jag som alla andra ser
jag hatar mig själv
för att jag inte vet
för att jag inte vet nånting
och för att livet inte berättar nånting
för att du inte väljer just mig
snälla ge mig bekräftelse
bekräftelse bekräftelse bekräftelse




Fri vers av wehitit
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-21 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bekräftelseknarkare är vi allihopa. sorgligt egentligen
2016-08-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör få all bekräftelse du önskar, i all fortsättning, så mycket du vill
2016-08-01

  Ananas
Igenkänning!
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

wehitit