Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad som helst

jag glömmer alltid att hålla huvudet högt
men när jag påminner mig själv, höjer hakan
och ser in i mina ögon
kan jag klara vad som helst




Fri vers av wehitit
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-07-21 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wehitit