Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med stort F


Förälskad


jag förlorade mig i dig
för en stund
& det var underbart




Fri vers av wehitit
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-10 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin senryu
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

wehitit