Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens hoppfullhet

 

Sommaren väntar sitt varma leende

i blicken som du mig ger

vid knoppars bristning

väntar sötman av din kyss

 

Vinden leker i stråkens ton

den mjuka handens smek

nu ser jag snart min dröm

i kärlekens hoppfullhet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-26 18:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart vacker förväntan...
2014-05-02

    ej medlem längre
Jättefin..
2014-04-26

  Änglaögon
Vackert lovande.
2014-04-26

    ej medlem längre
Mjuka ömsinta ord om kärleken.
2014-04-26

  louisegirl
Vackert!
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP