Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knock, knock

Knock, knock I hear from my door
Knock, knock followed by a scratch sound
Knock, knock a whisper enter the room
Knock, knock the doorknob rattle
Knock, knock the door is locked
Knock, knock I going to open
Knock, knock who is there?




Fri vers av byggpoeten
Läst 136 gånger
Publicerad 2014-04-26 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten