Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack

Tick tack, känner hur klockan går

Tick tack, ungdomen är ett minne blott

Tick tack, vuxenlivet är hör

Tick tack, tiden bara springer på

Tick tack, är ungdomens glädje slut?

Tick tack, ålderns höst närmare är

Tick tack, tiden bara går och går

Tick tack, i sinom tid är livet ett minne blott

Tick tack, njut av livet medans klockan slår




Fri vers av byggpoeten
Läst 132 gånger
Publicerad 2014-04-26 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten