Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Popcorn

jag är inget jävla yngel
jag är en av pålarna i marken
absolut ingenting speciellt
men ändå betydlig
alldeles grå
bryter jag mig in i universum
för att kyssa dig på kinden
sen faller jag tillbaka
för att inte vara till besvär
du situationen rannsaka
jag lever och lär




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-27 13:19



Bookmark and Share


  axveronika
Ja meningarna poppar lite som popcorn och blir effektiva i sin helhet
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling