Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krusbärssaft lördagnatt

En krans
av välstånd
runt levern:

Vi lever
för ofta
för länge
utan att fråga
om lov.

Vi lovar.
Vi sovrar
vi sållar
vi läcker
och andas
tills glaset
är tomt.




Fri vers av enjolive
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-27 15:58



Bookmark and Share


  axveronika
Haha
så skickligt flätat
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive