Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku i taxin kl 04 annandagens morgon

snöfall ovanför
suger i sig stadens ljus
blir en gloria




Bunden vers (Haiku) av enjolive
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-19 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive