Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosor och rörelser

jag bjuder upp till dans
dansen kallad livet
vill du följa med
ta mig inte för givet
då min integritet gör entré
kanske sveper vi hem segern
kanske inte alls
låt mig aldrig hoppas
om jag inte har en chans
jag kan vara en realist




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-27 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling