Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda västern

ljudet som skapas
då en sten slungas i ett rep ovanför hjässan
är det som håller mig vaken
håller mig vettskrämd
snurra du dammiga rep
låt mig inte somna
snurra i en evighet




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-27 21:00



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Du lever farligt
2014-04-30

  Nolltillhundra
Läskigt igenkännande. Gillar, applåderar och bokmärker!
2014-04-28

  Nanna X
gillar dina senaste dikter, skönt flow och spännande rubriker. känns som om de skulle kunna byggas ut till sångtexter.
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling