Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina ord i bokform



stunden är kommen
modsteget är taget

genom Peter Olaussons tilltro till min ordvärld
och jag vet att många av er önskat
orden mina i bokform
till handen

så nu
är stunden kommen
svarat har jag har vi

Tack säger jag till Peter

boken heter fyra andetag
står mera om den på första sidan




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 783 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-04-27 23:24



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Grattis till boken, Lena!!!
2014-07-22

  novemberly
mycket, mycket vackert skrivet!
2014-05-21

    ej medlem längre
Storgrattis Lena!! :)
2014-05-04

  Nolltillhundra
Grattis!!! Vad spännande!!
2014-05-02

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Det är så underbart roligt! Äntligen . Minns hur jag drömde för några år sedan att jag steg in på ett apotek och se.. Där låg dina dikter i bokform på ett bord och jag blev så glad. :) ja, dina dikter är som balsam och vederkvickelse för själ och kropp. Har redan beställt genom Peter Olausson. :)
2014-05-01

  Ninananonia VIP
:) härligt
2014-04-29

  Ljusletaren
Ps Hittar ingenstans att läsa om din bok "Fyra andetag" ... för tidigt eller ...
2014-04-29

  Ljusletaren
Va!!!
Skrev nyss och frågade när du skulle ge ut din bok med ord och bild *häftigt* Varmt grattis/ kram
2014-04-29

  LenaJohansson VIP
grattis!
2014-04-29

  aol
verkligen grattis vännen,
2014-04-29

  Lars Hedlin
kram och grattis!
2014-04-29

  Chawa VIP
Stort grattis! :)
2014-04-29

  Linda CH VIP
Underbart Lena! Stort grattis! Den kommer jag att köpa.
2014-04-28

  Yrre VIP
Underbart!!
2014-04-28

    ej medlem längre
Jaaa :)och Grattis!
2014-04-28

    Birgersdotter VIP
Kul Grattis
2014-04-27

    ej medlem längre
Så skoj !! Grattis
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser