Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek denna kärlek


Det är som det värsta nervgift

Ett satans heroin
Gör mig svag
Så fantastiskt väl till mods

Så många gånger jag försökt förklara detta
Så många gånger jag försökt förstå

Lika många gånger om inte oändligt många fler
Sätter det in
Får mig att stumt bara falla
Bara vara
Älska så ofattbart otroligt starkt

Viljan att bara skrika rakt ut stoppas av att känslan är så tung så stämbanden blir som lama
Kroppen lyder inte
Detta begär
Denna outhärdliga kamp emot min akilleshäl
Förhäxad, förvriden
Förtrollad och förlorad
Från den sekund jag bara vet att jag ska bli utsatt
Av den värsta drog som tänkas kan




Fri vers (Modernistisk dikt) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-28 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd