Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna dörren

Med dörren på glänt vet man aldrig vem som kommer in
Det kan vara en moln med minnen, tankar från en varm sommar dag
Det kan vara en lätt dimma av obehag, någon mörk sanning ditt hjärta velat glömma
Det kan även vara en bris av något nytt, något du inte visste fanns

Med dörren på glänt tar du chansen att bli sårad, att bli förtvivlad, att bli förstörd
Med dörren på glänt tar du chansen att bli, älskad, bli varm, bli hel

Med stängd dörr skyddar du dig från allt det onda, kommer gå genom livet utan smärta ock kval
Du missar dock allt vad kärlek kan ge, du missar dock den värmen som finns

Så lämna dörren på glänt, så att något kan komma in
För visst du kan bli sårad, smärta ingen vill ha
Men du kan också bli älskad, omfamnad och hel




Fri vers av byggpoeten
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-28 21:21



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
mmm, sant. Man ska inte vara rädd för möjligheten till något man inte ännu vet någonsin kommer att ske. Men blockar man och stänger inne sig, så stryper man nåt som inte ens haft möjlighet att kunna bli...

Fint skrivet!
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten