Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten

 

Han sa;

Ursäkta att jag stör men,
jag bor i huset mittemot
har varit hemma ganska länge
och vet allt, om det som händer
i ditt hus
i ditt hus
i ditt hus

Hon sa;

Även jag har gått hemma
det borde du ha märkt
och liksom du så vet jag också
allt om det som händer
i ditt hus
i ditt hus
i ditt hus

Ja båda två har vi sett skiten
och har ledsnat på allting
så vi packar och sen drar vi
till en bättre plats
och vi ska kalla det
vårt hus
vårt hus
vårt hus

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-28 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)