Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K M A

 

Det var en enkel fråga
som kunde besvarats
på ett enkelt sätt

Men du är förmodligen
en person som måste
krossa, förstöra
förgöra allt
som inte passar in
i dina ramar

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-29 07:14



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det var poesi som var lite klurig! K M A = ?
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)