Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

 

Jag föddes inte till prins
och jag har aldrig ägt
en vit springare

 

Jag älskar dig

 

Du sökte en godsherre
och jag var inget annat
än en simpel stalldräng

 

Jag älskar dig

 

Jag kommer aldrig att
glömma dagen, då vi
först möttes

 

Jag älskar dig

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 391 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-05 22:05



Bookmark and Share


    frun
Tack, men ska jag tro på det?
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)