Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det plötsligt tar slut

 

vi kunde aldrig tänka
att det här skulle vara

den sista

ja, sista

sommaren, vi skulle få

 

livet vänder fort ibland
med förvåning ser vi

den sista

ja, sista

sommaren, som vi fick

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-24 21:20



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fint formulerad poesi

alla
sätt.
2016-06-10

    ej medlem längre
gillar!
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)