Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

161217

 

Ge mig tid att känna
smärtan, tomheten
som omfamnat mig

 

Jag ber dig inte
att förstå

 

Tiden läker sår om
man bara tillåter det
att blöda en stund

 

Men respektera
mina känslor

 

Att våga vara svag
är en styrka
värd att bejaka

 

Det är allt
jag begär

 

Så ge mig tid och
jag blir starkare
än någonsin

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-19 11:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text!
2016-12-19

  Öknens Ros VIP
Ord att ta till sig och begrunda.
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)