Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

 

En dag i solen
milda vindar
smekte ömt

Jag gav dig orden
de svåra orden

En chans att ta

 

Kall december
regnet piskade
frusna kinder

Du gav mig orden
de enkla orden

En chans försvann

 

Jag gav dig chansen
nu är det försent

 

 

Är det försent

 

 

 




Fri vers av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-06 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)