Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämtat inspiration från Little Jinder och Kent.


Stockholm-Uppsala t.o.r.

 

du gör mig het
min hemlighet
som ingen vet

under ögonlocken
fanns du
när vi inte sågs

och när vi sågs
dunkade hjärtat
så hårt

jag ville ju så gärna
men var rädd
för att förstöra

du gör mig het
min hemlighet
som ingen vet

när jag fattat modet
var det redan,
redan försent

du hade träffat
någon annan
som gjorde dig het

och ännu en gång
slogs min värld
i spillror

du gör mig het
min hemlighet
som ingen vet

du gör mig het
i hemlighet
och ingen vet

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 321 gånger
Publicerad 2017-07-01 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)