Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen svämmar över

Stormen river upp mitt bröst
Kastar upp mina inälvor
Står ensam och lider
Kämpar kraftlöst emot

Lycka vilken otrolig lycka

Gråten finns där hela tiden
Lurar bakom varje hörn
Griper mig likt ångestens demoner
Orkeslös ligger jag bara stilla och stirrar i taket

Vilken lycka, vilken glädje

Sakta kryper jag vidare

Min omgivning står inte ut
Med mig
med mitt vidriga sätt att vara
Dom kan i alla fall lämna mig

Jag däremot
Är lämnad till mitt egocentriska öde
Att frossa i illamående och ensamhet

Glädjen är outhärdlig

Denna vidriga glädje jag ska känna inför det som väntar




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-29 02:09



Bookmark and Share


  Miss Zorba Trasselsudd
Ja o jag var gravid dessutom...oh what a joy
2014-04-29

  Minkki VIP
känns igen, att önska få semester från sig själv...
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd