Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satanisten är inte den enda som tror på Satan

Det gör även den som är religiös
Frälst, troende, kristen eller den som bor på gatan
Jag vill inte verka för pretentiös

Men sambandet är som en röd tråd genom en saga
Jämfört är det ganska lika
Satan vill att du ska vara ego så varför klaga
Ta och öppna dörren å kika

Gör det du själv väljer för dig, honom o skynda, skynda
Med lustfylld ondsint njutning
Ja och passa på att synda
Och Söndra i en sjuhelvetes lutning

Gud vill att du ska hjälpa
Var allt annat än ego
Stödja och ta emot göra allt annat än stjälpa
Dela med dig av ditt lego


Likheten finns fortfarande


Att göra saker för egen skull, nu och här
Du är ibland Ego och mår bra
Du hjälper andra och mår bra, jag svär
Det är en liten hårfin linje som skiljer precis som ja sa

Inte så lätt alltså att alltid gå rätt i hysteri
Upp emot himlen där allt kulminerar i ett virrvarr
Det tornar upp sig som en virvel som ger dyslexi
Och dörren mot trygghet gnisslar, knirrknarr

Ner mot helvetet så det blir snurrigt
Motvinden känner ingen nåd
Det blåser så mitt hår blir alldeles burrigt
Rycks hit o dit som en marionett i en tråd

Men laddat är lustgeväret med krutet
I universum är du med dig själv i lyxsvit
Det är bara du själv som är med till slutet
Så kom ihåg att du måste välja vilken väg du går dit





Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-29 02:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lustgeväret +
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd